Večerna Glasbena Čarovnija – Slovenj Gradec

Loading dogodki
  • Ta dogodek je minil.

Večerna Glasbena Čarovnija – Slovenj Gradec

VEČERNA GLASBENA ČAROVNIJA

Za Vas smo ustvarili nekaj čisto posebnega, čarobnega, kar bo popestrilo tople večere in bo lep uvod v poletno popestritev družabnega življenja.

Vabimo Vas, da se nam pridružite pod milim nebom ob harmoniji priznanih izvajalcev, na večjih trgih po Sloveniji.
Z nami bodo:
Tomislav Bralić in klapa Intrade, zagotovo ena najbolj popularnih klap, tako na Hrvaškem kot tudi pri nas. Od leta 1985 osvajajo odre po vsej v Evropi z uspešnicami, kot so Ane moja, Ne znam što me tebi vuče, Kuća kraj ferala, Da mi budeš jidro, Zašto uvik pivam, Nisam te sriće, Zalutali pogled in mnogimi drugimi bodo pričarali delček Dalmacije tudi pri nas.
Marko Škugor, ki je svojo glasbeno pot začel pri klapah (Maslina, Kampanel), leta 2013 pa pričel nastopati kot solist. S prizvoki opernega petja pričara dalmatinsko vzdušje, ki nikogar ne pusti ravnodušnega. Uspešnice kot so Ako grijeh je, Kako te jubim ja, Kap vode, Čuvam misto, ter ena večjih uspešnic v sodelovanju z Oliverjem Dragojevićem Samo s tobom, so pravi balzam za dušo in ušesa.
Vedno nasmejana in priljubljena Manca Špik bo poskrbela za toplo energijo z svojimi uspešnicami, katere je izdala v samostojni izvedbi, kot so Serenada, Kjer pomol poljubi morje, Nocoj, ter tiste v sodelovanju z drugimi izvajalci, vsem dobro znana Pesem s Kvatropirci, Oba v sodelovanju z Isaacom Palma, ter ena zadnjih uspešnic Bela barka z Erosi.
Zasedba Erosi namenja velik del ustvarjanja acapella petju in ohranjanju slovenske narodne ter umetne glasbe, s poudarkom na dalmatinskih ritmih. Izkušeni glasbeniki, ki so poleg petja talentirani za igranje raznih instrumentov, znajo poskrbeti za magično energijo na odru z izvirno in kvalitetno izvedbo tujih ali lastnih pesmi.
PRODAJNA MESTA: Eventim, Petrol in Pošta Slovenije
junij 10 2022

Podrobno

Datum: 10. junija, 2022
Ura: 20:30 - 23:00
Kategorija dogodka: , ,

Prizorišče

Trg svobode Slovenj Gradec

Trg svobode
Slovenj Gradec, 2380 Slovenija

+ Google Map