EROSI

eros-clani-2019-1

EROSI

Erosi je zasedba štirih fantov, ki obožujejo glasbo, katera jim je bila položena v zibelko. Člani namenjajo velik del ustvarjanja acapella petju in ohranjanju slovenske narodne in umetne pesmi, poudarek pa dajejo dalmatinski glasbi. So glasbeno izurjeni in izkušeni glasbeniki, ki poleg petja obvladajo vsak vsaj tri instrumente in ta talent pridno izkoristijo pri še tako zahtevnih pesmih.

Skupina deluje že od leta 2008, v tej zasedbi pa od leta 2012. Za sabo imajo že precej nastopov v internih krogih kot tudi širom Slovenije. Njihov cilj pa je, da je skladba in pesem narejena z dušo in kvalitetno izvedena. Poustvarjanje in priredba slovenskih ljudskih, narodnih in dalmatinskih pesmi jim gre dobro od rok, ko pa to podkrepijo še z instrumenti pa njihove izvedbe znova in znova prepričajo še tako zahtevnega poslušalca.

Erosi se trudijo ohraniti pristnost izvedbe in poslušalce prepriča s svojo izvirnostjo in kvaliteto. Za sabo imajo že dve avtorski skladbi in posneta videospota, v prihodnosti pa se snujejo nove ideje in projekti. Njihov moto je: ”vaja dela mojstra”, kar za glasbenike še kako dobro velja.

Event category (skupina-eros) does not exist.