Žan Serčič

Več o Žanu

Skozi glasbo do ljubezni

an Serčič je 27 letni pevec, kitarist, avtor besedil in glasbe, producent in eno najbolj popularnih imen na slovenski glasbeni sceni. Poleg uspešnic kot so: Pijan od ljubezni, Pusti mi spomin, Zadnja noč, Naj me vzame, Snežinki… se podpisuje pod mnoge pesmi drugih izvajalcev, za njegovimi pesmimi pa stoji več kot 10 let glasbenega usvarjanja.

Žan prihaja iz majhnega (in kot pravi sam – najlepšega) mesta na štajerskem – Lenarta v Slovenskih goricah. Za glasbo ga je navdušil njegov oče Franc, ki ga je pri šestih letih že učil igrati kitaro. Njegovo izjemno razumevanje žensk, ki se izraža v njegovih pesmih, izhaja iz trdnega odnosa z mamo Lidijo, ki mu je vlila pogum in trdna načela vztrajnosti, katera so ga pripeljala do uspehov, ki jih žanje zadnja leta.

Po končani nižji glasbeni šoli se je širši javnosti pri svojih 16. letih prvič predstavil na šovu Slovenija ima talent. Celotna izkušnja mu je spremenila življenje, najbolj kot pravi sam je dojel, da je glasba neskončna ljubezen, ki jo želi širiti do konca svojega življenja. Po dveh izdanih albumih in več kot 20 singlih z videospoti je trenutno v procesu nastanka svojega tretjega studijskega albuma, katerega največja inspiracija je ljubezen in podpora, ki jo dobiva od svojih oboževalcev na koncertih, ki so povečini razprodani.

Na odru Žan Serčič izžareva izjemno karizmo in prisotnost. Njegova interpretacija pesmi je polna strasti, njegova energija pa se prenaša na občinstvo, kar ustvarja nepozabno glasbeno izkušnjo. Njegova sposobnost, da poveže svoje občinstvo in jih popelje na čustveno popotovanje skozi glasbo, je ena izmed ključnih lastnosti, ki ga ločujejo od drugih.

Skupaj s svojim trdim delom, predanostjo in naravnim darom za glasbo je Žan Serčič ustvaril nepogrešljiv pečat na slovenski glasbeni sceni. S talentom, ki še naprej raste, in zavzetostjo do svoje umetnosti, je njegova zvezda v velikem vzponu.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino